Politie op zoek naar make-updieven

11-05-2018 112 Redactie

Foto: Politie

MAASSLUIS - De politie is op zoek naar twee mannen die op dinsdag 23 januari van dit jaar op rooftocht waren en onder andere make-up hebben gestolen uit de Etos aan de Mesdaglaan in Maassluis.

De twee mannen hadden op dinsdag 23 januari een drukke dag. Uit twee vestigingen van drogisterijketen Etos in Amersfoort gingen de verdachten er, zonder te betalen, met tassen vol cosmetica vandoor. Alleen al in Amersfoort vullen zij hun tassen met ruim drieduizend euro aan make-up.

Maassluis
Voor de verdachten in Amersfoort aankomen, zijn ze al bij twee vestigingen van het Kruidvat in de Achterhoek geweest. Na hun bezoek aan Amersfoort reist het duo door naar Maassluis waar ze make-up stelen bij de Etos aan de Mesdaglaan.

Signalement
De twee mannen zijn op beelden van een beveiligingscamera te zien. Beiden hebben en Aziatisch uiterlijk en één van hen loopt mank. Zijn linkerbeen is korter dan zijn rechterbeen. De signalementen van het duo luiden:

Verdachte 1:
- man
- Aziatisch uiterlijk
- kort zwart haar
- normaal postuur
- droeg een donkerblauwe jas met zwarte kraag
- had een beige broek aan
- droeg zwarte schoenen
- had twee plastic tassen bij zich: een grijze met opdruk Devred 1902 (dit is een Franse winkel voor - herenkleding met vestigingen in Frankrijk en België) en één witte met blauwe bovenrand.

Verdachte 2:
- man
- Aziatisch uiterlijk
- kort zwart haar
- normaal postuur
- loopt mank omdat zijn linkerbeen duidelijk korter is dan zijn rechterbeen
- droeg een zwart lederen jack met daaronder een polo met roodbruine kraag
- droeg een donkere broek
- droeg zwarte sportschoenen met opvallende fel oranje en witte accenten.

Tiplijn
De politie roept personen, die de verdachten herkent of ze ergens anders hebben gezien, op contact met hen op te nemen. Bel gratis de Opsporingstiplijn via 0800-6070 of gebruik het formulier op deze pagina. Liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Gerelateerd