Geld voor leuke jongereninitiatieven beschikbaar

23-06-2017 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - Wil jij in de zomervakantie iets leuks organiseren in jouw wijk of stad? Denk bijvoorbeeld aan een groot sporttoernooi, een openlucht biosscoop of een leuke spelmiddag? Via het jongerenprogramma van Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. kun je maximaal € 2.000,= aanvragen voor de organisatie van een leuke activiteit!

De regels zijn heel simpel. Je bent tussen de 13 en 25 jaar oud en woont in Schiedam, Vlaardingen of Maassluis. De activiteit die je wilt organiseren vindt ook plaats in deze regio. Daarnaast bestaat je projectgroepje uit minimaal drie personen en kunnen naast je eigen vrienden en vriendinnen ook andere mensen meedoen aan de activiteit. Per initiatief stelt het Fonds maximaal € 2.000,- beschikbaar.

In de afgelopen jaren heeft het Fonds al een aantal mooie projecten van jongeren mogen ondersteunen. Zo werden er sportactiviteiten na schooltijd georganiseerd voor kinderen, hebben jongeren samen met buurtbewoners de buurttuin opgeknapt en organiseerde een groep jongeren activiteiten voor senioren. Op de website van het Fonds staan alle jongerenprojecten beschreven.

Kijk op www.fondssv.nl voor alle informatie en dien een aanvraag in!Gerelateerd