Halloween in Maassluis

25-10-2018 Nieuws Redactie

MAASSLUIS – Kinderen kunnen vrijdag 26 oktober lekker griezelen in het Stadshart. Het Stadshart organiseert dit jaar weer een traditionele ‘vossenjacht’, maar dan in Halloweensfeer. Ook in winkelcentrum Koningshoek worden verschillende activiteiten georganiseerd.

Tijdens de vossenjacht in het Stadshart zijn op diverse plekken heksen en spoken verstopt. Elke griezel heeft een letter bij zich die de deelnemende kinderen kunnen verzamelen. Met de gevonden letters, kan een woord samengesteld worden. Het juiste woord gevonden? Dan maken deelnemers kans op een prijs. De vossenjacht vindt tussen 19.00 en 21.00 uur plaats in het Stadshart. Kaarten kosten 5 euro en zijn te koop bij Kleine Reus. Op het Bloemhof kunnen de kinderen na de vossenjacht hun antwoord inleveren in een brievenbus.

In winkelcentrum Koningshoek zijn er verschillende Halloween-activiteiten in het weekend van vrijdag 26 oktober tot en met zondag 28 oktober. Zo kunnen kinderen meedoen aan een pompoenspeurtocht door verschillende winkels in het winkelcentrum. Meedoen? Klik hier! Daarnaast gaan er op zondag 28 oktober twee Trick-or-Treatoptochten door het winkelcentrum. Kids griezelen een route door het winkelcentrum en verzamelen lekkernijen bij de winkels. Kinderen van 4 tot 7 jaar kunnen meedoen om 14.00 uur. Kinderen van 8 tot 12 jaar zijn om 15.30 uur aan de beurt.

 Gerelateerd