Stichting Elim zoekt een secretaris

05-09-2017 Nieuws Redactie

Bestuurslid PR/Communicatie Adinda Hensen en voorzitter Rianne Noordzij.

MAASSLUIS - Stichting Elim is met spoed op zoek naar een secretaris. De stichting heeft sinds kort een nieuwe voorzitter en bestuurslid dat zorgt voor de PR/communicatie, maar kan niet zonder secretaris. 

Stichting Elim is al bijna 25 jaar een Maassluise organisatie ter ondersteuning van een kinderhuis en MBO-school in Kalimantan, Indonesië. Vele kinderen hebben inmiddels een mooie toekomst dankzij de liefdevolle verzorging en opleiding. Stichting Elim werkt direct gericht zodat er niets aan de strijkstok blijft hangen.

Sinds 31 augustus heeft Stichting Elim twee nieuwe bestuursleden. Rianne Noordzij, indertijd initiatiefneemster en mede-oprichter heeft de voorzittershamer weer ter hand genomen. Een nieuwe bestuursfunctie, PR communicatie, is in handen van Adinda Hensen. Adinda volgt een opleiding aan de grafische school. Maar….een stichting kan niet zonder secretaris.

Met spoed vragen zoekt de stichting een secretaris die een belangrijke bijdrage wil leveren aan het in stand houden van dit waardevolle project door de ledenadministratie bij te houden. Wij zoeken een secretaris die het contact met de leden actueel wil houden. Vind u het fijn om mee te werken en wilt u meer informatie? Bel dan met Rianne Noordzij 06 414 80 250 of kijk op www.stichting-elim.nl of op Facebook: Stichting Elim.Gerelateerd