Verhoogde oversteekplaatsen op Dr. Albert Schweitzerdreef

01-07-2021 Nieuws Redactie

MAASSLUIS – Aankomend weekend vinden er wegwerkzaamheden plaats aan de Dr. Albert Schweitzerdreef in Maassluis. Er worden verhoogde oversteekplaatsen aangelegd, tegelijkertijd zijn er onderhoudswerkzaamheden.

Fietser en voetganger kunnen bij verhoogde oversteekplaatsen veiliger oversteken omdat auto’s daar langzamer rijden. Om overlast te voorkomen vinden de werkzaamheden in het weekend plaats. Het werk gaat dan dag en nacht door. De werkzaamheden aan de Dr. Albert Schweitzerdreef duren van vrijdag 2 juli 19.00 uur tot en met maandag 5 juli om 5.00 uur. De rijbaan van de Dr. Albert Schweitzerdreef is tussen metrostation Steendijkpolder en de kruising bij appartementencomplex Driemeet volledig afgesloten.

Onderhoud

Aan een deel van de rijbaan van de Dr. Albert Schweitzerdreef vindt er dit weekend onderhoud plaats. Het werk start vrijdagavond 2 juli met het wegschrapen van het asfalt. Dit zorgt volgens de gemeente voor geluidsoverlast. Op zaterdag en zondag wordt de weg geasfalteerd.

Verhoogde oversteekplaatsen Industrieweg

Volgend weekend, van 9 tot en met 12 juli, worden er verhoogde oversteekplaatsen aangelegd aan de Industrieweg in Maassluis.Gerelateerd