Werkgroep Kerstmarkt zet er een punt achter

19-04-2022 Nieuws Redactie

Foto: Archiefbeeld – de werkgroep bestond uit v.l.n.r: Ellen Anhari, Leo Goos, Margreet Schutte, Maarten Huisman, Leo Leichtenberg, (Anke Spijker nam in 2019 afscheid), Willemijn Hoogstad.

MAASSLUIS – De werkgroep Kerstmarkt stopt ermee, zo maakt het bekend op hun Facebookpagina. ,,Lieve mensen, ons tijdperk zit erop.”

De werkgroep laat weten dat hun taak, na meer dan 15 jaar de kerstmarkt in de binnenstad van Maassluis ‘met hart en ziel’ te hebben georganiseerd, erop zit. ,, Afgelopen twee jaar kon er in het Stadshart van Maassluis vanwege covid geen kerstmarkt georganiseerd worden. Alles stond in de startblokken om dit jaar meer dan ooit tevoren uit de pakken”, aldus de werkgroep. ,,De gemeente Maassluis heeft nu aan de SPEM de opdracht gegeven om de kerstmarkt te organiseren, de huidige regelgeving rondom vergunningen en onoverkomelijk verschillen van inzicht met de SPEM is voor de werkgroep Kerstmarkt de reden om een punt te zetten achter werkzaamheden aan de organisatie van de kerstmarkt.”

De werkgroep ziet het als het eind van een tijdperk. ,,Jarenlang hebben wij met veel toewijding en plezier dit succesvolle evenement georganiseerd en wisten wij bezoekers van heinde en verre naar Maassluis te trekken. De werkgroep bedankt iedereen die direct of indirect betrokken is geweest; sponsoren, ondernemers, figuranten, koren, muzikanten en natuurlijk de bezoekers. Ook wensen zij de nieuwe organisatie succes toe.”Gerelateerd