UN1EK zet deuren open voor kinderen, ouders, studenten en medewerkers

05-10-2018 Onderwijs Redactie

MAASSLUIS/VLAARDINGEN - In de week voor de herfstvakantie, van 15 tot en met 19 oktober, organiseert UN1EK een inloopweek in alle locaties. De IKC’s, scholen en kindcentra van UN1EK zetten hun deuren open en organiseren activiteiten waarbij (aanstaande) ouders, kinderen, familieleden en vrienden en vriendinnen welkom zijn.

Op de websites van de locaties van UN1EK is te zien wat er waar en wanneer te beleven is. Op donderdag 18 oktober is er een inloopdag. Ben je zwanger en wil je meer weten over kinderopvang? Ben je op zoek naar goede peuteropvang of een basisschool voor je kind? Loop binnen en neem een kijkje in het IKC, de school of het kindcentrum.

Welkom aan boord bij UN1EK

Op woensdagmiddag 17 oktober organiseert UN1EK het ‘Welkom aan boord bij UN1EK’ event voor VMBO en HAVO/VWO leerlingen, PW en pabo studenten en startende en ervaren leerkrachten en pedagogisch medewerkers. Je krijgt informatie over de opleidings-, stage, beroeps- en doorgroeimogelijkheden in onderwijs en opvang. Het event vindt plaats bij Kindcentrum Prins Willem Alexander, Gansfoortstraat 1-5 in Vlaardingen. Je kunt tussen 16.00 tot 19.00 uur binnen lopen.

De IKC- en schooldirecteuren van UN1EK vertellen hoe zij in hun locatie invulling geven aan ontwikkelingsgerichte opvang en toekomstgericht onderwijs in een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Je krijgt een rondleiding door het IKC, je kunt meedoen aan de kinderopvangquiz, meedoen aan een les van de toekomst, films en de nieuwe clip van het UN1EK lied bekijken en een leuke foto laten maken in de UN1EK fotobooth.

De opleidingscoördinatoren van UN1EK vertellen over de stagemogelijkheden en praktijkopleiding voor PW en pabo studenten. Nieuw: in 2019 start UN1EK met een zij-instoom traject voor mensen met een HBO diploma en enige jaren werkervaring, die willen omscholen naar het basisonderwijs. Tijdens een verkorte pabo opleiding kun je werken en leren bij UN1EK. Wil je snel aan de slag? Je kunt de actuele vacatures in onderwijs en opvang bij UN1EK bekijken, in gesprek gaan met de P&O adviseurs en direct solliciteren.

Je kunt je vooraf per e-mail aanmelden via communicatie@un1ek.nl. Dan liggen er op 17 oktober een broodje en attentie voor je klaar. Kijk voor meer info op de website van UN1EK.Gerelateerd