Concurrent tafeltennissers TOG 1 verliest

02-05-2022 Sport Redactie

MAASSLUIS - Pecos, samen met het eerste team van tafeltennisvereniging TOG kampioenskandidaat, verloor afgelopen week met 6-4 van NN Rotterdam. TOG speelde niet, dat doet het team deze week nog tweemaal in inhaalwedstrijden. De laatste is het spannende treffen met en bij concurrent Pecos, aanstaande vrijdag.

TOG 2 (regulier) sloot de competitie af met een 9-1 overwinning op degradant Alexandria’66. Sander Spruijt en Jos van Nierop wonnen al hun enkelwedstrijden. Dat deed ook Joyce van der Velde; haar schoonmoeder (die de berichtgeving erover nauwgezet volgt) zal trots zijn.

Duo 1 – Boomgaardshoek werd 3-2 met een enkelzege voor zowel Hans Groenheide als Marcel van den Kerkhoff. Ook de dubbel was voor de TOG’ers. Duo 2 tafeltennist komende anderhalve week nog drie inhaalwedstrijden. Wellicht niet realistisch maar theoretisch is plek 1 nog mogelijk.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur en op veel vrijdagavonden ook in de Olympiahal (20.30 tot 22.00 uur, langer tijdens thuiswedstrijdavonden). Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.Gerelateerd