Eerste zege van het seizoen voor Excelsior Maassluis

• 10-09-2019

MAASSLUIS – Op bezoek bij Koninklijke HFC is het Excelsior Maassluis gelukt om de eerste punten van het seizoen te pakken. Uiteindelijk werd een zwaar bevochten overwinning behaald: 2-3.

Na een goed kwartier viel de eerste treffer aan de kant van Excelsior Maassluis, door Giovanni da Fonseca. Na bijna een half uur was de volgende kans voor Excelsior Maassluis wederom raak. Dit keer door Daanblij vanaf de strafschopstip (0-2). Na de rust wist Koninklijke HFC net voor het uur de aansluittreffer te maken. Een kwartier voor tijd leek Excelsior Maassluis de wedstrijd te beslissen door een doelpunt van Sefa Kurt (1-3). Maar het bleef spannend, want even later wist Van der Linden van HFC te scoren en bracht daarmee de score op 2-3. De vijf minuten blessuretijd werd door Excelsior Maassluis overleefd en daarmee was de eerste overwinning van het seizoen een feit.

Aanstaande zaterdag speelt Excelsior Maassluis de thuiswedstrijd tegen VV Katwijk. De wedstrijd op sportpark Dijkpolder begint om 14.30 uur.