Excelsior Maassluis speelt gelijk tegen TEC

• 30-09-2019
MAASSLUIS - Een domper voor de voetballers van Excelsior Maassluis. De ploeg van trainer Dogan Corneille speelde op het eigen sportpark teleurstellend gelijk tegen promovendus TEC, het bleef bij 0-0.

Excelsior Maassluis begon in bijna dezelfde formatie als in de sterke wedstrijd van vorige week tegen GVVV. Alleen Jeremy Moreno moest plaats maken voor de 'kersverse papa' Daan Blij. In de eerste helft was de thuisploeg duidelijk de bovenliggende partij, maar qua kansen deed TEC absoluut niet onder voor de Tricolores. Het had zelfs 0-1 kunnen worden maar Robin van der Ende bracht redding op de doellijn.

Een kopbal van Daan Smith was nog het meest gevaarlijke moment van de thuisploeg, maar die werd vlak voor rust vakkundig door keeper Schimmel van TEC over getikt. De ruststand was dan ook 0-0. Helaas voor de toeschouwers in Maassluis zakte het niveau aan beide kanten naar een laag niveau. Geen van beide ploegen kon echt gevaarlijk worden.

TEC gokte steeds meer op de counter en Excelsior was niet bij machte om het minimale veldoverwicht om te zetten in echte scoringskansen. Pas toen Jeremy Moreno en Milton Klooster in de ploeg kwamen kon de ploeg van Corneille iets meer daadkracht aan de dag leggen  maar scoren lukte niet. Het bleef bij 0-0 in Maassluis.