Excelsior onderuit in oefenduel tegen Westlandia

13-08-2018 Sport Redactie

MAASSLUIS – Excelsior Maassluis heeft het oefenduel tegen Westlandia niet weten te winnen. Op bezoek bij Westlandia werd met 2-0 verloren. Na twee overwinningen en een gelijkspel ging de ploeg voor het eerst dit seizoen onderuit.

Exelsior Maassluis, dat graag verzorgd wil voetballen, wist maar niet verder te komen dan het zestienmetergebied van de tegenstander. Ook Westlandia wist tot aan de openingstreffer in de 64e gebied niet gevaarlijk te worden. Een zondagsschot van Melvin Vissers, onderweg aangeraakt door Sefa Kurt, verdween buiten bereik van keeper Jean-Paul van Leeuwen in de bovenhoek (1-0). Een treffer die letterlijk en figuurlijk uit de lucht kwam vallen.

Het brak de wedstrijd iets meer open waardoor Excelsior Maassluis er een tandje bij moest doen. De Naaldwijkers hielden achterin de deur gesloten waardoor alleen een volley van Niels Redert nog voor een beetje gevaar zorgde. In de blessuretijd wist de thuisploeg de marge te verdubbelen via een intikker van dichtbij door Adnan Bajic (2-0). Dit was tevens de eindstand.

Met nog twee weken tot de competitie start is er dus nog wat werk aan de winkel voor Excelsior Maassluis. Excelsior speelt komende dinsdagavond om 20.15 uur in eigen huis tegen FC Lisse.

 Gerelateerd