Kleine nederlaag tafeltennissers TOG

26-03-2019 Sport Redactie

MAASSLUIS - Het eerste team van tafeltennisvereniging TOG leed een kleine 6-4 nederlaag in en tegen Papendrecht. Dennis Breevaart en Robert Kuiper wonnen van één tegenstander, Brian de Leeuw klopte er twee. Voor TOG 2 was er voor het eerst dit jaar winst: 6-4 tegen ATTC. Sanjay Soekhlal herstelde volgens eigen zeggen de orde in het team met driemaal winst voor zichzelf en minder winstpartijen voor zijn teamgenoten Lennard Toma (2) en Jos van Nierop 1). Dat zal de vader van Sanjay, trouwe lezer van dit persbericht, deugd doen. ;-)

Duoteam 1 deed het met een 3-2 zege op Twenty One Up, concurrent voor een van de topposities, helemaal goed. Paul Maan won zijn beide partijen, Bart Dijkman won eenmaal. Duo 2 (Hans Groenheide en Marcel van den Kerkhoff) moest met 5-0 zijn meerdere erkennen in koploper Pijnacker. Helaas pindakaas, maar ook Duo 3 kreeg klop met 5-0. De Repelaer was te sterk voor Martijn de l’Ecluse en Olav Koning. 

Oud-leden toernooi

TOG heeft plek voor nieuwe leden. Meer weten?  Kijk op www.tog-maassluis.nl of mail naar bestuur@tog-maassluis.nl. Voor geïnteresseerden, oud-leden etc. heeft TOG in de planning een oud-ledentoernooi op 10 mei en de Maassluis Open op 28 september. Op een eerder moment komen tafeltennissen kan uiteraard ook. Gerelateerd