Tafeltennisteams TOG draaien bovenin mee

03-04-2022 Sport Redactie

MAASSLUIS - De vier teams van tafeltennisvereniging TOG staan ongeveer halverwege de voorjaarscompetitie bij de bovenste teams in hun poule. TOG 1 (regulier) heeft nog twee wedstrijden in te halen maar lijkt af te stevenen op een tweede plaats. Of is er meer mogelijk tegen koploper Pecos tegen wie er afgelopen vrijdag met 5-5 gelijk werd gespeeld. Brian de Leeuw en Dennis Breevaart wonnen tweemaal, Paul Maan eenmaal.

TOG 2  (tweede in de stand) klopte TOGB met 7-3. Sanjay Soekhlal won al z’n partijen, Aad van Lienden klopte twee tegenstanders, Jos van Nierop eentje. Bij Duo had Marcel van den Kerkhoff een wat mindere dag. Hij won geen enkelspel, Hans Groenheide wel eentje. 2-3 werd er verloren van Tavenu, dat met De  Beer en TOG lijkt te gaan strijden om de titel. Duo 2, dat tweede staat achter Smash Monster, klopte DVC (Sander Spruijt 2, Damian van Bergenhenegouwen 1).

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur en op veel vrijdagavonden ook in de Olympiahal (20.30 tot 22.00 uur, langer tijdens thuiswedstrijdavonden). Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.Gerelateerd