TOG-Tafeltenniser Yoeri Toma: 'hattrick-time'

24-09-2017 Sport Redactie

Driemaal winst voor Yoeri Toma (hier tijdens het dubbelspel met teamgenoot Joyce van der Velde, archieffoto)

MAASSLUIS - Een week eerder deed Dennis Breevaart met drie zeges van zich spreken. Nu liet Yoeri Toma van het derde team van tafeltennisvereniging TOG zien dat hij prima uit de voeten kan in een hogere klasse.

In de derde klasse (vorig seizoen kwam het team nog uit in de vierde klasse) won Yoeri afgelopen vrijdag al zijn enkelpartijen. Tegen TOGB werd het 5-5 en wonnen Joyce van der Velde en Aad van Lienden elk eenmaal. TOG 1 had een vrije week, TOG 2 had het zwaar tegen Taverzo. Paul Maan en Dennis Breevaart moesten hun meerdere erkennen in hun tegenstanders terwijl Brian de Leeuw driemaal won. TOG 4 – Kwiek werd 3-7 (Sanjay Soekhlal 2, Lennard Toma 1, Jos van Nierop 0). Duo 2 verloor net met 3-2 van en in Dordrecht (Martijn de l’Ecluse 1, Olav Koning 1).

Jeugd in Olympiahal én bij Salamanders
De TOG-jeugd traint op vrijdagavond in de Olympiahal en de competitiespelers spelen hun wedstrijden, net als vorig seizoen, bij Salamanders in Wateringen. Namens jeugdteam 4 tafeltennisten Jim van Noordennen (2 zeges) en Damian Rolvers (0) het op tegen ATTC. 2-8 werd er verloren.

Ook tafeltennissen?
Er is plek voor senior- en jeugdleden vanaf 6 jaar. Jeugd: kom vrijblijvend langs op vrijdagavond vanaf 19.00 uur in de Olympiahal in Maassluis. Senioren: vanaf 20.00 uur in de Olympiahal en dinsdag in de Parkietzaal (20.30 – 22.00 uur). Zie ook www.tog-maassluis.nl of mail met bestuur@tog-maassluis.nl.

Gerelateerd