Categorieën

Service

E-bike Event bij Van Kortenhof Maassluis

E-bike Event bij Van Kortenhof Maassluis
Winkelen

E-bike Event bij Van Kortenhof Maassluis

  • Advertorial
  • 28-03-2018
  • Winkelen
E-bike Event bij Van Kortenhof Maassluis
MAASSLUIS - Bent u op zoek naar een nieuwe e-bike? Blokkeer dan 30 en 31 maart én Tweede Paasdag in uw agenda en kom naar de spectaculaire E-bike testdagen bij Van Kortenhof Maassluis.

Een Bosch aandrijving, Yamaha motor, ION technologie of Emotion? Een motor in het achterwiel, voorwiel of een middenmotor? Een vaste accu of uitneembaar? Ziet u ook door de bomen het bos af en toe niet meer bij uw zoektocht naar een elektrische fiets? Kom dan vrijdag 30, zaterdag 31 of 2e Paasdag 2 april naar Van Kortenhof Maassluis!

Tijdens dit speciale E-bike weekend staan er constant meer dan 50 test-ebikes voor u klaar zodat u zelf kunt ervaren wat voor u de beste fiets is. Uiteraard profiteert u ook van heeel veel aanbiedingen. U fietst dit weekend zelfs al een fantastische Cortina E-bike voor de spectaculaire prijs van €999,-!

2e Paasdag Speciale E-bike Informatiemiddag
Tweede Paasdag is Van Kortenhof Maassluis geopend vanaf 12:00 uur en staan er vele modellen om te testen en zelf te ervaren wat u nou prettig vindt. Vindt u het ingewikkeld om de juiste keuze te maken? Geen probleem want Van Kortenhof organiseert op Tweede Paasdag 2 april (naast de reguliere Paasshow), speciaal voor diegene die hieraan willen deelnemen, een uitgebreide E-bike infomiddag. E-bike experts gaan u deze middag meer inzicht geven in de vele mogelijkheden van de elektrische fiets. Zij verzorgen een uitgebreide presentatie, waarin alle verschillen in e-bikes duidelijk worden uitgelegd. Daarnaast staan er vele modellen en systemen van alle topmerken klaar, zodat u die in alle rust kunt bekijken.

Na deze presentatie vertrekt u, onder begeleiding van e-bike experts, voor een uitgebreide testrit van circa 15 km op de e-bike met het systeem van uw voorkeur. De Van Kortenhof e-bike experts leggen u tijdens het fietsen uit waar u op moet letten. U kunt hen tijdens het fietsen alles vragen wat u wilt weten en wisselt u een aantal keer van type e-bike, zodat u alles goed kunt uittesten. Zo bent u aan het einde van de testrit helemaal geïnformeerd en kunt u de juiste keuze maken!

Deelname is gratis en de info-middag start om 12:00 uur. Klik hier om u gelijk voor deze infomiddag in te schrijven. Uiteraard kunt u zich ook aanmelden in een van onze winkels of telefonisch: 010-5911440.

Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen voor de uitgebreide testrit, dus reageer snel!

Graag tot ziens tijdens het E-bike Spektakel weekend bij Van Kortenhof Maassluis! Heldringstraat 101, 3144 CE Maassluis.
Kijk voor meer info op www.vankortenhof.nl.

Renenet B.V.

Stellingmolen 30, Maassluis

Meer over Renenet B.V. →