Enquête over Prinses Julianalaan

29-04-2020 Nieuws Redactie

Foto: Google Maps

MAASSLUIS - Door de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn fysieke informatiebijeenkomsten van de gemeente niet mogelijk. Daarom wordt gezocht naar andere manieren om bewoners te betrekken bij het maken van plannen. Ook voor de herinrichting van de Prinses Julianalaan is dit het geval.

De Prinses Julianalaan is een drukke doorgaande verkeersweg. De nieuwe woonwijk De Kade zal hier gaan zorgen voor een toenemende verkeersdruk. Voor een goede afwikkeling van het verkeer en het verbeteren van de leefbaarheid in dit deel van Maassluis werkt de gemeente aan een herontwerp voor de Prinses Julianalaan.

Enquête

De gemeente wil voor het uitwerken van het ontwerp graag weten hoe omwonenden tegen deze plannen aankijken. Daarom wordt een digitale enquête gehouden onder  bewoners van de Oranjebuurt. Ook de bedrijven aan De Dijk en de toekomstige bewoners van de Kade krijgen het verzoek de vragenlijst in te vullen. Invullen van de vragenlijst kan tot en met 6 mei via de webpagina www.mobycon.nl/PrinsesJulianalaan.

Telefonisch

Voor wie niet over de mogelijkheid beschikt om de enquête digitaal in te vullen, kan de enquête ook telefonisch worden afgenomen. U kunt dan op werkdagen tussen 9.30 tot 12.00 uur bellen naar telefoonnummer 14 010 en vragen naar Ruud van Wietingen. Ook dit kan tot en met 6 mei, hou er wel rekening meer dat de gemeente 4 en 5 mei 2020 gesloten is.Gerelateerd