Voorverkoop Monopoly Maassluis vrijdag van start

04-03-2020 Nieuws Redactie

MAASSLUIS – De voorverkoop van de Maassluise editie van het welbekende bordspel Monopoly gaat aankomende vrijdag 6 maart van start. De bordspellen worden naar verwachting in september 2020 geleverd.

,,De productie zal in beperkte oplage zijn omdat dit een exclusieve stadseditie van Maassluis is,” meldt initiatiefnemer Richard van Scherpenzeel. ,,De bordspellen gaan binnenkort in productie en wij verwachten deze dus in september te kunnen leveren.”

Eind januari werd bekend dat een Maassluise editie van het Monopolyspel in de maak is. ,,Maassluis is een prachtige stad en in Schiedam, Vlaardingen en het Westland bestaat het spel al,” lichtte Van Scherpenzeel toe. ,,Maassluis is een stad met een rijke historie en een stad waar wij trots op zijn! De stad heeft genoeg ingrediënten om een prachtig Monopolyspel te kunnen maken.”

En dat wordt nu realiteit. Vrijdag 6 maart gaat de voorverkoop van start bij de exclusieve verkooplocatie De Kleine Reus. Reserveren is alleen mogelijk in de winkel van de winkel aan de Dr. Kuyperkade 19 in Maassluis. ,,Om het bordspel te reserveren vragen wij een aanbetaling van €25,-. Bij het ophalen kan het restant van €24,95 worden voldaan. Tijdens het Furieade weekend zullen wij ook met een kraampje langs de route staan, als de oplage dag toelaat.”Gerelateerd