Categorieën

Service

Kijk achter gesloten deuren met Petje af

Kijk achter gesloten deuren met Petje af
Onderwijs

Kijk achter gesloten deuren met Petje af

  • Redactie
  • 02-05-2017
  • Onderwijs
Kijk achter gesloten deuren met Petje af

Leerlingen op pad met Petje af

MAASSLUIS - Leerlingen van weekenschool Petje nemen zondag 7 mei een kijkje achter de deuren van online marketingbureau Keytoe.

Gastles
De leerlingen brengen een bezoek aan Keytoe en nemen daarmee een kijkje in de wereld van online marketing. Tijdens een bezoek krijgen zij een gastles.

Alle kinderen van groepen 6, 7 en 8 van alle basisscholen in Maassluis zijn op zondag 7 mei welkom om een kijkje te nemen en te ervaren of Petje af iets voor hen is.

Petje af
Bij Petje af Waterweg leren kinderen van 10 t/m 14 jaar uit Maassluis, Schiedam en Vlaardingen op zondag in zeven blokken van vier weken alles over een bepaald beroep, sector of maatschappelijk/cultureel onderwerp. Dat gebeurt door onder andere gastlessen, rondleidingen of een praktijkles. Deelname aan Petje af is voor kinderen helemaal gratis. Het enige dat gevraagd wordt is wekelijkse actieve en enthousiaste aanwezigheid.

De thuisbasis van Petje af Maassluis is de Bibliotheek aan de Uiverlaan 18. De lessen starten om 11.00 uur en eindigen rond 14.30 uur. Leerlingen kunnen aangemeld worden via [email protected]. Of bel voor meer informatie met locatiemanager Jolien van der Marel via 088-3301127.