Drie punten voor Excelsior Maassluis tegen VV Noordwijk

• 14-10-2019
MAASSLUIS/NOORDWIJK – Excelsior Maassluis heeft een belangrijke overwinning behaald op vreemde bodem tegen VV Noordwijk. De Tricolores staan door de zege slechts vier punten onder de nummer drie HHC Hardenberg.

Beide ploegen hadden al vroeg in de wedstrijd een kans en kwamen dichtbij een treffer. Na een half uur spelen kwam Excelsior Maassluis op voorsprong. Basisdebutant Jamie den Hartog mocht het eerste doelpunt op zijn naam schrijven.

In de tweede helft voerde VV Noordwijk te druk op het Excelsior Maassluis doel op. Toch weet de tegenstander niet tot een doelpunt te komen. In de 78e minuut komt Excelsior Maassluis op het Noordwijkse doel af. Sekou Sylla werkte de bal over de uitkomende doelman heen (0-2).

In blessuretijd maakt Noordwijk de wedstrijd erg spannend door een aansluitingstreffer te maken via Emiel Wendt (1-2). In de laatste minuut kwam er een eind aan alle spanning toen Noordwijk de bal ongelukkig in het eigen doel liet glijden (1-3). En zo mocht Excelsior Maassluis drie punten mee naar huis nemen.

Aanstaande zaterdag is er geen competitievoetbal. Over twee weken, zaterdag 26 oktober, verwelkomen de Tricolores ASWH op sportpark Dijkpolder. De wedstrijd begint om 14.30 uur.