Excelsior Maassluis wint overtuigend van FC Lienden

• 18-12-2018
MAASSLUIS – Excelsior Maassluis heeft de laatste wedstrijd voor de winterstop met overtuigende cijfers gewonnen. De Tricolores wonnen met 5-2 van FC Lienden en bleef daarmee voor de zevende opeenvolgende wedstrijd ongeslagen.

Al in de vierde minuut wist Excelsior Maassluis de openingstreffer te maken. Vanaf dat moment ging het de Tricolores voor de wind. Een kwartlier later maakte FC Lienden-keeper een eigen doelpunt. En na een doelpunt in de dertigste en veertigste minuut liet het scorebord de stand 4-0 zien.

In de tweede helft kwam FC Lienden in de wedstrijd en wist twee doelpunten te maken. Excelsior Maassluis bleef de leiding houden en wist met twintig minuten voor tijd nog het vijfde doelpunt te maken en boekte daarmee een ruime overwinning op FC Lienden. Excelsior Maassluis staat nu op de zevende plaats van de Tweede Divisie. Nadat de Tricolores van 5 januari tot en met 9 januari op trainingskamp zijn in Torremolinos, wordt de competitie op 12 januari hervat met een uitwedstrijd tegen Jong Vitesse.