Winkelcentrum Koningshoek genomineerd voor NRW Jaarprijs

10-06-2018 Winkelen Redactie

MAASSLUIS - Tijdens de vastgoedbeurs PROVADA heeft de NRW-vakjury bekend gemaakt dat winkelcentrum Koningshoek in Maassluis is genomineerd voor de NRW Jaarprijs 2018. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een nieuw of herontwikkeld winkelcentrum dat een inspirerend voorbeeld is voor de sector.

Wereldhave werd in 2011 eigenaar van winkelcentrum Koningshoek en dat leidde tot de herontwikkeling van het centrum. Pieter Polman, Algemeen Directeur Wereldhave Nederland: “Wereldhave vernieuwt continue om relevant te blijven voor bezoekers en zo voor ondernemers een interessante vestigingsplek te zijn. De commerciële mogelijkheden van het centrum zijn door de vernieuwing duurzaam verankerd. We zijn zeer trots op de erkenning door de NRW-vakjury. ”

Genomineerden
De vier andere genomineerde winkelcentra zijn: De Barones in Breda, Hilvertshof in Hilversum, Catharinasteeg in Leiden en Koedijkslanden in Meppel. De uitreiking van de NRW Jaarprijs 2018 vindt plaats op 20 september tijdens het Jaarcongres.Gerelateerd