Doe het eens met een wethouder !

03-10-2015 Nieuws Redactie

Doe het eens met een wethouder !

MAASSLUIS – Wie eens wat dichter bij de politiek wil staan kan dat in oktober doen. Op verschillende data kunnen inwoners van Maassluis gebruik maken van het spreekuur dat leden van het college van burgemeester en wethouders houden. In oktober kunt u terecht bij de wethouders Kees Pleijsier, David van der Houwen en Arnold Keijzer.


Wethouder Pleijsier


Het eerstvolgende spreekuur van wethouder Pleijsier is op donderdag 15 oktober van 09.00-10.00 uur. Het spreekuur wordt gehouden in het stadhuis in zaal de Houcker.

Wethouder Pleijsier heeft de volgende onderwerpen in zijn portefeuille: Buitenruimte, Havens, Speelgelegenheden, wijk- en buurtbeheer, Afval en riolering en Sport en recreatie.
 

Wethouder Van der Houwen


Op donderdag 15 oktober van 11.00-12.00 uur heeft wethouder Van der Houwen spreekuur in het stadhuis. Wethouder Van der Houwen heeft de volgende onderwerpen in zijn portefeuille: Werk en inkomen en Cultuur.

 

Wethouder Keijzer


Op woensdag 21 oktober van 11.00 – 12.00 uur   heeft wethouder Keijzer spreekuur in het stadhuis in zaal De Houcker. Wethouder Keijzer heeft de volgende onderwerpen in zijn portefeuille: Stedelijke ontwikkeling, Zorg en Jeugd en onderwijs.  

U kunt de spreekuren van het college van burgemeester en wethouders ook vinden op de website van de gemeente www.maassluis.nl onder het kopje “bestuur en organisatie/college van b en w”.

Wie de burgemeester of één van de wethouders wil spreken over een onderwerp uit hun portefeuille is van harte welkom. Het is niet nodig om van tevoren een afspraak te maken voor een bezoek aan het spreekuur.

 

 

 

Gerelateerd
Reacties