Categorieën

Service

Hockeyvereniging krijgt waterkunstgrasveld

Hockeyvereniging krijgt waterkunstgrasveld
Sport

Hockeyvereniging krijgt waterkunstgrasveld

  • Redactie
  • 14-03-2017
  • Sport
Hockeyvereniging krijgt waterkunstgrasveld
MAASSLUIS - Hockeyvereniging Evergreen krijgt een waterkunstgrasveld. Het college van b&w is dinsdag 14 akkoord gegaan met de aanleg hiervan, als vervanging van het huidige zandingestrooide kusntgrasveld.

De hockeyverening heeft een voorkeur voor een waterveld omdat deze volgens de vereniging beter is dan een zandveld. De gemeente heeft in eerste instantie alleen rekening gehouden met de aanleg van een zogeheten zandveld.

Vervanging
Na de vorming van een nieuw bestuur bij hockeyvereniging Evergreen in 2016 zijn er diverse gesprekken geweest over de vervanging van het zandveld. Afgesproken is dat de vereniging het verschil betaalt tussen een zand- en een waterveld, evenals de hogere kosten van het onderhoud.

Sportwethouder Kees Pleijsier: “We hebben goede afspraken kunnen maken met elkaar. Het resultaat wordt een mooi waterveld voor Evergreen. De vereniging is ook nog bezig met een vernieuwingsslag van het clubhuis en kleedkamers; nog even dus en dan kunnen Maassluise en de bezoekende sporters genieten van een fantastisch mooi complex. Dat zal het spelplezier en de prestaties zeker goed doen!”

Het waterveld moet voor de zomervakantie 2017 gereed zijn.