Repetities gestart voor theaterspektakel 'Pas Halverwege'

22-03-2022 Nieuws Redactie

Repetities in Theater Koningshof voor ‘Pas Halverwege' (Foto: Edwin Sonneveld Fotografie)

MAASSLUIS – De repetities van Theaterspektakel ‘Pas Halverwege’ zijn in volle gang. Er wordt geschaafd en gewerkt aan de locatievoorstelling ter viering van het 150-jarig jubileum van de Nieuwe Waterweg. Maassluizers konden zich in de afgelopen maanden opgeven voor een rol met daarbij dans, muziek of theater als uitgangspunt.

Het verhaal krijgt langzaam maar zeker zijn definitieve vorm in de wekelijkse repetities onder leiding van het creatief team. Theatermakers Wendy Hoogendijk en Berneja Voskamp samen met Megan de Vries van Dance Company M‘Joy en Ellen van den Berg van de Stichting Muziek@Maassluis werken er hard aan om samen met de Maassluise inwoners een groots en uniek buitenspektakel voor te bereiden.

Nieuwsgierig geworden?
De kaartverkoop voor het spektakel is inmiddels gestart via de kassa van theater Koningshof. Dus wacht niet te lang en boek nu je kaartjes voor een voorstelling op 24, 25 of 26 juni.

Pas Halverwege
In 2021 is bij de Co-creatieraad Theater Koningshof het idee ontstaan om 150 jaar Nieuwe Waterweg op deze bijzondere wijze te vieren. Het is een voorstelling waarin grote, historische verhalen worden vermengd met persoonlijke, hedendaagse anekdotes die allemaal één verbindende factor hebben: het water van de Nieuwe Waterweg, en in Maassluis ’t Scheur.Gerelateerd