Groen licht voor vrije kaartverkoop Excelsior Maassluis – PSV

18-09-2018 Sport Redactie

MAASSLUIS - Excelsior Maassluis heeft na het overleg van politie, brandweer en de burgemeester, groen licht gekregen voor de vrije kaartverkoop voor de wedstrijd om de KNVB Beker tegen PSV. Woensdag om 12.00 uur zal de online vrije verkoop starten.

Nu er groen licht is gegeven voor de vrije verkoop kunnen ook niet leden vanaf woensdag hun toegangskaartje bestellen voor de wedstrijd tussen Excelsior Maassluis en PSV op woensdag 26 september. Inmiddels zijn er al 2.500 kaarten verkocht waardoor er nog maximaal 1.000 toegangskaarten beschikbaar zijn. Per persoon kunnen er maximaal 2 volwassenekaarten en 2 kinderkaarten worden besteld.

Woensdag om 12.00 uur zal er op de website van Excelsior Maassluis een link worden gepubliceerd die de mogelijkheid biedt om de kaarten online te bestellen.

Kaartverkoop voor leden

Leden van Excelsior Maassluis die nog een toegangskaartje willen kopen voor de wedstrijd met de huidige Landskampioen van Nederland kunnen dit komende donderdag (18.30 – 00.00 uur) en zaterdag (12.00 – 16.00 uur) nog doen in de kantine. Tevens zijn er 40 extra tribunekaarten beschikbaar zijn voor leden.Gerelateerd