Nieuwe voorzitter voor Excelsior Maassluis

28-09-2020 Sport Redactie

MAASSLUIS – Gert-Jan Bunt draagt het voorzitterschap van Excelsior Maassluis per 1 januari 2021 over aan Hans de Leeuw, dat meldt Bunt op de website van de voetbalvereniging.

,,Om maar met de deur in huis te vallen; ik ga stoppen als voorzitter van Excelsior Maassluis,” begint Bunt. ,,Op de algemene ledenvergadering van 19 oktober aanstaande zal ik mijn ontslag per 1-1-2021 indienen.” De huidige voorzitter geeft aan dat na 12,5 jaar de ‘pijp een beetje leeg aan het raken is’ en dat het ‘tijd is voor vers bloed’. Bunt, commercieel directeur van ADO Den Haag, zal zich volledig op zijn werk voor die club gaan richten en zal projectmatig zijn steentje blijven bijdragen aan Excelsior Maassluis.

Nieuwe voorzitter

Hans de Leeuw neemt het voorzitterschap per 1 januari 2021 van Bunt over. ,,Natuurlijk moet hij nog gekozen worden door de leden, maar ik twijfel er niet aan dat dit ook zal gebeuren,” aldus Bunt. ,,Hans is op dit moment werkzaam als Directeur bij Alfa Accountants in Naaldwijk. Daarvoor was hij werkzaam als directievoorzitter van Rabobank Westland en in die rol was hij zeer actief betrokken bij Excelsior Maassluis. Daarbij is Hans een enorme liefhebber van voetbal. Kortom, met Hans halen we een zeer capabele bestuurder binnen, met heel veel ervaring maar daarbij is Hans ook nog eens een zeer prettig mens.”

Algemene Ledenvergadering

Tijdens de algemene ledenvergadering op 19 oktober kunnen leden van Excelsior Maassluis kennismaken met Hans de Leeuw en zal hij formeel worden benoemd als nieuwe voorzitter.Gerelateerd