Letterworkshop van WELKOM/THUIS in Sluispolder-West

21-05-2019 Uit Redactie

MAASSLUIS - Het bewonersproject WELKOM/THUIS in Maassluis Sluispolder-West organiseert workshops en activiteiten om herinneringen, verhalen en toekomstperspectieven van bewoners om te toveren in een blijvend kunstwerk voor de wijk. Op 25 mei is de eerstvolgende workshop waarbij deelnemers aan de slag gaan met deze verhalen.

WELKOM/THUIS is een community art project voor bewoners in Maassluis Sluispolder-West waarbij diverse workshops en een bewonersexpositie worden georganiseerd. Bewoners die er al lang wonen en nieuwe bewoners worden uitgenodigd hun verhaal over het leven in de wijk, hun herinneringen en toekomstbeelden, te delen met elkaar. Die vinden we later terug in de wijk in de vorm van kunst, gedichten en een tentoonstelling. Het project, in opdracht van gemeente Maassluis, wordt gerealiseerd door Stichting Mooi Werk.

Op zaterdag 25 mei is de eerstvolgende workshop van het project. In deze Letterworkshop van kunstenares Ida van der Lee worden jouw verhalen vergroot, verkleind, gehakt, verward en wat niet al. Net zolang tot er aansprekende teksten of beelden tevoorschijn komen. Heb je bijzondere voorwerpen of foto’s? Neem ze mee. De workshop, in Buurtcentrum De Hooftzaak (PC Hooftlaan 11), begint om 13:00 en eindigt rond 16:00 uur. Geef je op via caty@stichtingmooiwerk.nl o.v.v. workshop en datum. Deelname is gratis.

De volgende workshop is op 11 juni, een poëzieworkshop met dichter en spoken word artiest Derek Otte! Bekijk alle informatie over het project en andere aankomende activiteiten opwww.stichtingmooiwerk.nl/project/sluispolder-west.

 Gerelateerd